7 урока по финансова грамотност и безплатен бюлетин "Уроците на Богатия Татко"

Благодарим Ви за това, че сте решили да станете финансово грамотни! "Уроците на Богатия Татко" със сигурност ще бъдат изключително полезни за Вас. Вече Ви изпратихме имейл с линк за потвърждаване на абонамента Ви. Ако не сте получили имейла за активация, моля проверете в кутията Spam (нежелана поща).Ако използвате спам-филтър, моля добавете в своя "бял списък" (White List) адреса Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да получавате от нас съобщения.

Вашият имейл адрес ни е нужен единствено за да Ви изпращаме полезна информация с Ваше съгласие и няма да бъде разкриван пред трети лица. Ако решите, че тази информация повече не Ви е нужна, винаги можете да се отпишете от бюлетина чрез линка, съдържащ се в края на всяко наше писмо.

Пожелаваме Ви здраве, успех и свобода!
с уважение: екипът на Бизнес школа „Богатство

Курсове по финансова грамотност!

Първата в България бизнес школа „Богатство“ ще ви помогне да усвоите есенцията на световно известната поредица на Робърт Кийосаки "Съветите на Богатия Татко". Програмата ни включва:

 • Основи на финансовата грамотност
 • Възпитаване в дух на предприемачество
 • Бизнесът на двайсет и първи век – обучение за хора, които искат да започнат собствен мрежов бизнес
 • Създаване на екипи за разрастване на бизнеса
 • Постигане на финансова свобода

Всички използваме пари и независимо дали ни харесва или не, те оказват върху нас огромно влияние. Финансовото невежество и небрежното отношение към парите може да разрушат живота ни. Ето защо е време да поемем отговорността за собственото си финансово ограмотяване – то е нещо, което изобщо не се преподава в училище, нито дори в повечето висшите учебни заведения.

Ако искате да контролирате бъдещето си, трябва да се научите да управлявате и контролирате парите си. Богатството и свободата започват от ума. Ето защо финансовото образование е първата ви крачка към свободата. Неграмотният и необразован човек не може да стане богат и свободен. А училищното образование, макар че дава елементарна грамотност и обща култура, не ни учи как да станем богати и свободни.

Ето защо ви предлагаме да се включите в специализираната ни школа! При нас ще усвоите основите на финансовата грамотност, ще се научите да изграждате доходен бизнес и да умножавате парите си. Ние гарантираме, че усвояването на тези знания ще промени живота ви и знаем, че те ще ви помогнат да постигнете финансова независимост и благополучие!

Всеки, който търси финансов успех, изобилие и свобода, може да успее, стига да усвои нужните умения. А те не са никак трудни – просто трябва да ги изучите. Както казва един умен човек, „Лесно е да се направи, лесно е и да не се направи”. Нашата школа е отворена за всички, независимо от това какво образование имате, какво сте учили и работили досега, на колко години сте и в какво вярвате. Това, което предлагаме, върши работа винаги, както скоро може да се убедите сами.

Предлагаме цялостна програма за успех и финансов просперитет, която включва:

Курс „Основи на финансовата грамотност“

Курсът включва теоретична част и участие в образователната игра „Потоци пари – Кешфлоу 101“. Цената е само 30 лв. На участниците предлагаме комплект книги по финансова грамотност и други образователни продукти с голяма отстъпка!

На този курс ще научите много полезни неща - ето някои от тях:

 • Приходи – заработени, пасивни, резидуални
 • Разходи – за данъци, за живот, за престиж, глезотии, непредвидени
 • Активи – бизнес, недвижимост, ценни книжа
 • Пасиви – определение, примери
 • Парични потоци – бедни, средна класа, богати
 • Добри и лоши дългове. Заемите като лост и като пасив
 • Четирите начина на печелене на пари и четирите потока на парите.
 • Финансова зависимост, финансова независимост и финансова свобода

За да се включите, просто ни се обадете:

За Пловдив, Сливен и Русе: Емил Найденов, тел. 0888 920484
За София: д-р Петър Найденов, тел 0888 540442 и Георги Найденов, тел. 0888 431085

Нашата безусловна гаранция: Включете се в курса и ако до 30 мин. прецените, че информацията, която се съдържа в него не ви интересува, можете да си получите парите обратно.

Даваме тази безусловна гаранция, защото сме убедени в ползата от нашето обучение От друга страна, то не е за всеки - само за хора, които наистина искат да променят живота си и да станат финансово независими.

БЕЗПЛАТНО!!! Семинар “Бизнесът на двадесет и първи век”

Някои хора още не могат да повярват, че такава възможност действително съществува, но истината е, че досега сме помогнали на повече от 100 (да, сто!) души да печелят по 500-1000 лв./месец от дома си и на поне 20 (двадесет) души да станат финансово независими и практически да се пенсионират с над 2000, 3000 и повече лева месечни доходи! Искате ли да научите:

 • Защо Доналд Тръмп и Робърт Кийосаки наричат мрежовия маркетинг „Бизнесът на 21-ви век”
 • Какви са предимствата и възможностите на този бизнес
 • Как само със 100 лв. начален капитал да започнете доходен бизнес от дома си в удобно за вас време и без никакъв риск. Този бизнес може да развивате успешно само за 2 лв./ден!
 • Как да изградите успешен екип да развиете бизнеса си така, че да ви носи по 1000, 5000, 10000 и повече лева всеки месец;
 • Как само за 3-4 години да постигнете финансова независимост, да си осигурите пенсия над 2000 лв./месец за цял живот и най-сетне да се отдадете на онези неща, за които досега само сте си мечтали…

Тогава се обадете за да Ви включим в един от предстоящите безплатни семинари!

За Пловдив, Сливен и Русе: Емил Найденов, тел. 0888 920484
За София: д-р Петър Найденов, тел 0888 540442 и Георги Найденов, тел. 0888 431085

Сериозно ли обмисляте идеята да започнете собствен МЛМ бизнес?

Тогава се възползвайте от нашето най-добро предложение! Само за 200 лв. получавате:

 • Регистрация и продукти за лична консумация
 • Компетентна консултация при избор на продукти
 • Стартов информационен пакет
 • Учебници, книги и помагала

При това получавате следните БЕЗПЛАТНИ БОНУСИ!!!

 • Встъпително бизнес обучение „Първи стъпки към успеха“;
 • Включване към структурирана програма за личностно развитие;
 • Личен треньор и консултант, който ви помага само за 6-12 месеца да започнете да печелите поне по 1000 лв./месец

Нашата безусловна гаранция: Включете се в нашия екип и стартирайте свой собствен бизнес. Ако в рамките на една седмица прецените, че това не е за вас, върнете стартовия пакет и помагалата в запазен вид и ще получите обратно парите, които сте дали за тях .

Всяко пътешествие започва от първата крачка. Направете я, когато сте готови! Останалото е лесно...