До българите в чужбина

Скъпи сънародници в чужбина,

Сигурно носите България в сърцето си. Може би ви липсваме, може би понякога ви е трудно - но вие сте избрали пътя си и сте прави за себе си. Ние останахме. Вие си тръгнахте. Но все пак сме заедно - и сме българи!

Сега, когато се решава дали ще я бъде България, работата опира и до пари. Пари, с които народът ни да се измъкне от немотията. Пари, които да потекат към България, благословени от любовта ни към нея. Пари за хората, които са се заинатили и не искат да фалират, както и за онези, които са ни раждали, които са работили цял живот, а сега са излъгани, обезверени и отчаяни…

От друга страна, въпросът за спасението на давещите се е въпрос на самите давещи се. Едва ли някой има право да иска каквото и да било от вас. Но аз живея с една мечта - да видя България красива, уредена, силна и щастлива, пълна с младост, оптимизъм и творчество. И да ви поканя да си дойдете. При това без да съжалявате за нищо. И да ви хареса това, което ще заварите.

Не е ли това и ваша мечта? Не бихте ли желали да помогнете?

Всяко голямо пътешествие започва от първата малка стъпка. Вие разглеждате една реална възможност да помогнете на България, развивайки собствен доходен бизнас. При това, като си подобрявате здравето и това на семейството си чрез най-добрите суперхрани в света с марката AquaSource: микроводорасли, коластра, незаменими мастни киселини, както и десетки качествени хранителни добавки на световно ниво.

АкваСорс е европейска фирма, която започва световната си експанзия от България. Късмет! Ако стане, при много българи както в България, така и в чужбина могат да идват големи суми пари като комисионни от това, че хора извън България ще си купуват продуктите на АкваСорс. Интернет е едно разковниче за това!

Представете си само: да осигурите с лични усилия пари за няколко български пенсионери, при това без да се охарчвате лично - нещо повече, с печалба и за вас самите! И то без да идвате в България!

Ето как може да стане това. Както знаете, всеки човек има нужда от витамини, минерали, ензими, биологично активни вещества и изобщо - от правилно хранене. Обаче цивилизацията доведе до изтощаване на почвите и до замърсяване на околната среда. Ако още не вземате хранителни добавки, рискувате да живеете по-малко и да остареете по-бързо. А ако вземате хранителни добавки, но не вземате водорасли и коластра, вероятно просто не сте достатъчно информирани кое е най-доброто.

Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг, само дето не им плащат за това. Помислете си: препоръчвате ли на приятели книги, филми, ресторанти, лекари, детегледачки, майстори и т.н? Точно това е мрежов маркетинг - да препоръчваме на познати неща, от които сме доволни. АкваСорс дава възможност от това да се печели.

Не се притеснявайте - няма да се преработите! Достатъчно е да опитате някои от продуктите на АкваСорс и да ги препоръчате на свои познати! Само след 2-3 месеца ще се радвате, че сте избрали тези продукти, защото ще се чувствате подмладени и освежени, и може да решите много здравословни проблеми вкъщи!

АкваСорс може да ви помогне и финансово - повече информация тук.

Но по-важното е, че вие можете да помогнете на България - ето как:

Запознайте се с нашите продукти - те са много полезни. Изберете си за себе си и близките си, на чието здраве държите. Опитайте ги - ще ви харесат! При това определен процент от парите, които давате, влиза в България - към джоба на някои от българските дистрибутори.

Ако ви харесат продуктите и ако живеете в страна от ЕС, можете срещу 40 Евро да получите от АкваСорс дистрибуторски номер, при което получавате до 35% отстъпка в цената и възможност да печелите комисионни. Независимо дали сте само клиент, или сте дистрибутори на АкваСорс, можете да препоръчвате продуктите на свои познати и да им давате този адрес, както и своя дистрибуторски номер. Когато те си купят продукти, вие получавате комисионни. После, ако и те препоръчват продукти на свои познати, вие печелите процент върху целия им оборот. Така вашите продукти излизат без пари, а може и да ви дойдат доста пари отгоре. България също печели!

В резюме: Ако ползвате лично и благодарение на вашите препоръки хора от чужбина ползват продуктите на АкваСорс, освен че ще печелите пари, вие ще помагате реално на България с пари. Ако кажете и на други българи в чужбина за тази възможност, може да стане още по-хубаво.

Например, в Хърватия вече имаме организация от 1000 души, които ползват продуктите. В основата й са българи. Така всеки месец в България се вливат няколко хиляди Евро - това са комисионни не само за мен, но и за други българи. Тези пари се харчат тук и създават поминък за още хора.

Нека изчислим: При създадена от вас група от 10 души, които на свой ред са препоръчали продуктите на по още 10, които на свой ред са ги препоръчали на още по 5, ето какво се получава:

Вие + 10 + 100 + 500 = 611 души, всеки купува за по 50 Евро = 30550 Евро оборот. 10% за вас = 3000 Евро. Още около 20% (6000 Евро) ще влязат в България. Интересно, нали? Естествено, за да стане това, е нужно желание и постоянство. Но и без да ставате дистрибутори, всяка ваша заявка носи по някой лев на хора в България.

Решете сами. Ако искате да опитате, обадете ни се на тел. +359884117463 - Вяра и на +359886704939 - Бояна. А в знак на благодарност ви предлагам 20% отстъпка, ако решите да ползвате моите консултации по хомеопатия и астрология.

с уважение, д-р Петър Найденов


Е-мейл