Презентация АкваСорс

Здравейте, приятели!

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с възможностите, които предлага АкваСорс.
Всеки от нас иска да бъде по-здрав, да общува с интересни и позитивни хора, да открие път към успеха и богатството, да осъществи мечтите си! Как бихте се чувствали, ако още през следващите месеци удвоите и утроите доходите си, и парите започнат да идват при вас все повече и повече?

С АкваСорс това е напълно възможно. Като препоръчваме тази фирма, можем да изградим бизнес, който ни носи солидни доходи. Повечето хора препоръчват какво ли не всеки ден, и то безплатно, водени единствено от желанието да бъдат полезни. Защо да не печелим от едно толкова естествено занимание?

Ако идеята ви харесва, моля да изгледате внимателно това видео, а после да се свържете с нас, за да ви помогнем да започнете: Вяра, тел. 0884 117463 и Бояна, тел.0888 704939

Ако предпочитате да четете, ето и текста на представянето. Лесно е да започнете! Очакваме ви! Ще помагаме!

Кое е най-важно за вас?
Продуктите АкваСорс се радват на голямо търсене, защото ни помагат да бъдем здрави и енергични. Затова за много от нас АкваСорс означава възможност за успешен бизнес и по-високи доходи, независещи от капризите на икономиката и настроението на шефовете. Други харесват това, че могат да общуват с хора от цял свят. На трети им допадат възможностите за личностно израстване. В този бизнес можете да се забавлявате, да печелите и да се радвате на пълна свобода!

Важни въпроси
Ако по цял ден работите за пари, кога ще живеете?
Ако утре загубите работата си, колко време ще оцелеете?
Колко още трябва да работите, за да сте богати цял живот?

Финансова грамотност
Има два типа доходи: заработени и пасивни. Заработените са на принципа Работиш – печелиш, Не работиш – не печелиш. Ако разчитаме само на тях и загубим работата си, оставаме с разходи и проблеми.
Пасивните доходи са пари, които получаваме независимо дали работим или не – например, наем от имот или печалба от собствен бизнес. Това, което ни носи пасивен доход, се нарича актив. Мрежовият маркетинг е отличен актив.

Условия за печеливш бизнес
Има няколко задължителни условия за изграждане на печеливш бизнес:
1. Голям пазар. В това отношение АкваСорс е отлична възможност, защото развива своя бизнес в целия Европейски Съюз.
2. Качествени, уникални продукти за консумация. Качествени, за да имате доволни клиенти. Уникални, за да може те да си ги набавят само от вас. Консумативи, за да се свършват и да се купуват отново и отново. Така имате доходи години наред, след като сте привлекли даден клиент. АкваСорс отговаря и на това условие.
3. Екип и мрежа. За да изградим голям бизнес, трябва да създадем добър екип. Голямо предимство на АкваСорс е, че дава възможност на всеки човек да изгради своя мрежа и да печели процент от целия й оборот.
4. Възможен успех за всички. Когато хората от екипа ви имат неограничени възможности за успех. Тогава и вие ще имате солидна печалба. Отново един голям плюс за АкваСорс – всеки човек, когото включим, може да изгради своя мрежа и има неограничени възможности за успех.
5. Съобразяване с тенденциите. Успешните хора винаги са на гребена на вълната.

Съвременните тенденции – бейби бум, уелнес, бизнес от дома, интернет
Най-важната тенденция на нашето време се определя от бейби бум поколението – хората, родени от 1946 до 1964 година. Те наброяват над 1 млрд души и контролират 65% от всички пари, затова са най-големия пазар в света. Започвайки от 2011 г, на всеки 8 секунди някой от тях навършва 65 години и така ще бъде още 20 години напред. А какво иска един човек на 65 години? Преди всичко здраве и дълголетие.
Уелнес е дума, която напоследък е много модерна. Този термин включва добро здраве и високо качество на живот. Появи се цяла нова индустрия на здравето или уелнес индустрия. Очаква се скоро тя да надвърли 1 трилион долара. Днес се консумират повече суперхрани и хранителни добавки от когато и да било и търсенето на уелнес продукти расте лавинообразно. АкваСорс е водеща компания в уелнес индустрията и затова може да ви донесе траен успех.
Възможността да развиваме бизнес по интернет е друго безспорно предимство на АкваСорс. Можем да живеем където ни харесва, да пътуваме и да се радваме на пълна свобода, докато изграждаме мрежата си на големите и богати международни пазари.
Друга важна тенденция е нуждата от допълнителен източник на доход. Мрежовият маркетинг е вид бизнес от дома, който развива предприемаческия дух и осмисля свободното време, без да пречи на останалите ни ангажименти. Днес с мрежов маркетинг се занимават милиони хора, а оборотът се измерва в стотици милиарди долари. В условията на глобална икономическа криза не е разумно човек да разчита само на една заплата. Най-добрата застраховка срещу финансови проблеми е бизнесът от дома, стига той да е достъпен, лесен и с големи шансове за успех.

Достъпен бизнес
Бизнесът, който предлага АкваСорс, е точно такъв. Той е достъпен за всички, не крие рискове и има много предимства. Може да се развива от дома в удобно за вас време, съвместим е с вашата работа и другите ви ангажименти. При изграждането му получавате обучение и подкрепа, гарантиращи успеха ви. От вас се иска просто да следвате изпитаната ни система.

АкваСорс алджи груп
Партньор в бизнеса ни е европейската компания AquaSource Algae Group, която се развива успешно от 1994 година. Тя разработва, произвежда и доставя продукти и рекламни материали, поема счетоводната отчетност, грижи се за откриването на нови пазари, и всеки месец редовно изплаща комисионни на дистрибуторите. В АкваСорс ви очакват опитни лидери, които ви обучават на всичко необходимо и ви помагат да постигате своите цели. Може да развивате бизнеса в цяла Европа и даже в Австралия. Продуктите могат да се купуват и по Интернет от целия свят.

Нашата мисия
Изграждането на бизнес с АкваСорс е лесно, защото търсенето на продуктите расте. Все повече хора искат да изглеждат добре, да бъдат здрави, да забавят стареенето и да живеят по-дълго. Ето защо бизнес, свързан със здравето и дълголетието може да ни донесе успех за цял живот. Ние предлагаме не само бизнес, от който се печели, и не само свободата да разполагате с времето си, а и нещо много повече – начин да бъдете в по-добра форма и да живеете по-дълго.

Проблеми на съвремието
Модерното земеделие изтощава почвата и затова храната е все по-бедна на хранителни вещества. Третирането с хебициди и пестициди допълнително я замърсява, а преработването унищожава витамините и ензимите. Околната среда е замърсена. Хората са изложени на ежедневен стрес, електромагнитно облъчване, радиация и други вредни въздействия. Всичко това води до умора и липса на енергия. Как да предпазим себе си и близките си?

Решението: здраве от най-добрите природни храни
Естественото решение е да потърсим здраве от най-добрите природни храни. Те ни изпълват със жизненост, възстановяват нашата енергия, укрепват имунната система, съдействат на организма да се пречиства от токсини и помагат за по-добро функциониране на всички органи и системи.

В началото бяха водораслите
Водораслите са първата форма на живот на нашата планета и са в основата на хранителната верига. Те са неизчерпаем източник на храна и хората ги използват от хилядолетия. Ползите им за здравето отдавна са доказани. Водораслите съдържат повечето необходими за здравето ни съставки, и то съчетани по оптимален начин от самата природа.
Сега водораслите са в основата на огромна световна индустрия, която осигурява здраве и доходи на все повече хора. Резултатите от употребата на водораслите надхвърлят най-смелите очаквания. Някои изследователи твърдят, че именно водораслите ще се окажат храната на бъдещето!

Удивителното езеро Кламат
Езерото Кламат в Орегон, САЩ е един от най-пълноценните хранителни източници на планетата. Всяка година с водите на седемнадесет чисти планински реки в него постъпват хиляди тонове вулканични наноси, които го обогатяват с ценни минерали. А интензивното слънчево греене през лятото води до естествен изобилен растеж на водорасли АФА. Районът, в който се намира езерото, е прочут с много магически и енергийни места като Маунт Шаста, Кратерното езеро, полетата от лава и вулканичния парк Ласен. Това е наистина удивително място!

Водораслите Аквасорс - уникална суперхрана
Именно от езерото Кламат АкваСорс доставя водораслите АФА, които присъстват в много наши продукти за добро здраве. Д-р Гейбриъл Казънс, директор на Центъра за възстановяване и подмладяване в Аризона, нарича тези водорасли "еликсир за мозъка". Той използва водораслите за обновяване на организма, за забавяне на стареенето, за общо укрепване на здравето и подобряване на мозъчните функции. И всичко това идва от слънцето, приема се от водораслите, които после го предават на нас!

От най-чистите кътчета на планетата
Продуктите АкваСорс, които ползваме и предлагаме, са няколко типа:
Супер храни, които хранят, чистят и регенерират целия организъм на клетъчно ниво.
Хранителни добавки, които решават конкретни проблеми.
Натурална козметика, която регенерира и подмладява кожата
Модерни средства за лична грижа.
Тези продукти са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими с всички видове терапии. Можете да получите подробна информация за тях от нашия сайт, както и от специалните ни книги, каталози и брошури.

Суперхрани за клетъчно хранене
АкваСорс предлага широка гама „зелени суперхрани" от най-чистите кътчета на планетата. Това са водорасли АФА, хавайска спирулина, кафяви, зелени и червени водорасли и различни екзотични растения с доказани ползи като мака, готу кола, дамяна, жен-шен, алое, люцерна, кълнове, мед от манука и много други.
Към тях е добавена синергичната сила на десетки видове диви горски плодове с изключително полезни вещества като боровинки, облепиха, акаи и макуи, които осигуряват богата гама от антиоксиданти и биофлавоноиди.
АкваСорс е сред пионерите, предложили на европейския пазар високо-качествена коластра от крави – универсална суперхрана за хора от всички възрасти, която подпомага доброто функциониране на имунната система и бързото възстановяване след натоварвания.
Продуктите Комплекс Мастни киселини и „Течно злато" съдържат есенциални мастни киселини, насъщни за мозъка, нервите, хормоналния баланс и цялостното здраве. Те са подходящи и за вегетарианци.
АкваСорс предлага възможно най-чистата, ръчно измита и изсушена на слънце хималайска кристална сол, като самостоятелен най-богат източник на 84 йонни минерала. Допълнителен източник на микроелементи осигуряват и йонните минерали от Голямото солено езеро в САЩ.

Хранителни добавки
Хранителните добавки подобряват и ускоряват възстановяването на отделни органи и системи. Някои от тях съдържат патентовани, научно изследвани съставки. Така например:
•АкваСорс Флексибилити подпомага поддържането на гъвкави и еластични стави.
•АкваСорс Остеофорте е продукт за поддържане на здрави кости, богат на калций и магнезий от водорасли с отлична усвоимост.
• Ливър кленз е продукт за пречистване и енергизиране с над 10 ефективни натурални съставки.
АкваСорс е сред първите фирми, предложили научно обоснована програма за по-лесна детоксикация и подпомагане на стомашно-чревния тракт с Пакет „Лесно начало" и Алоефреш.
Разполагаме и с незаменима програма за подкрепа на женското здраве в неговата деликатна цикличност и промяна в различните етапи от живота – Муун баланс, крем Муун райз, натурален витамин D, Мака Пауър и др.

Natural Being-натурална козметика с мед от манука
Натуралната ни козметика Нечъръл Бийнг се произвежда в Нова Зеландия и съдържа масло и мед от манука заедно с десетки екстракти от полезни растения. Продуктите от серията носят запазения знак на БДИХ – най-взискателния независим контролен орган в света на биопродуктите. Това е гаранция за пълно съответствие с всички изисквания за качество на съставките, природо съобразни методи на производство и социална отговорност.

Здраве и красота отвътре
Специалната гама хранителни добавки от програмата "Здраве и красота" на АкваСорс е насочена към кожата, косата и ноктите, за да ги подхранва и да поддържа естествената красота. В комбинация с други наши продукти това дава наистина забележителни резултати.

Лична грижа и защита
Средствата за лична грижа и защита на АкваСорс сами говорят за себе си. Уникалната светлинно-активираща се японска четка за зъби Соладей-Еко е много удобна, защото се ползва без паста. Тя премахва зъбната плака, заздравява зъбите и венците и подпомага избелването на зъбите.
CallSafe ни предпазва от радиацията на мобилните телефони. Със своята ефективност от над 99% той е може би най-добрият продукт в тази категория на световния пазар.

Защо се включват хората
1. Здраве
2. Бизнес
3. Обучение
4. Финансова свобода
5. Личностно израстване
6. Нови приятели 
7. Пътешествия
8. Приключения

АкваСорс е стил на живот!

Какъв бизнес е това
В основата на бизнеса, който предлагаме, е естествената човешка потребност да общуваме и споделяме. Повечето хора препоръчват и рекламират нещата, които харесват, само че не им се плаща за това. Правим го, защото е в природата ни. Как да превърнем препоръчването на АкваСорс в успешен бизнес? Много просто! Първо, ползваме и препоръчваме продуктите на АкваСорс, и второ, споделяме с хората възможността да се печели от тяхното разпространение. Като привличаме клиенти, които ползват продукти и партньори, които развиват бизнеса, изграждаме мрежа и печелим процент от целия й оборот.

От какво печелите
1. Печелите търговска отстъпка, като насочвате клиенти към АкваСорс.
2. Печелите процент от оборота на цялата си мрежа от клиенти и бизнес партньори, която постепенно се разраства. Колкото по-голяма е вашата мрежа, толкова по-големи са оборотите и съответно печалбите ви.
3. Печелите автомобили, пътешествия и други награди за постигнати добри резултати.
Няма ограничение за доходите ви. Те зависят само от вашето постоянство и от усвояването на правилните умения.

300 евро на месец
За да печелите по 300 евро на месец, правите следните три прости неща:
1. Ползвате продуктите на АкваСорс и ги препоръчвате на хората около вас.
2. Каните познати, които искат да печелят повече пари, да се запознаят с възможностите, предлагани от АкваСорс. Така с наша помощ включвате първите 5 или 10 души, които искат да ползват и препоръчват АкваСорс.
3. Хората от мрежата ви също имат познати, които харесват АкваСорс и се включват. Така постепенно около вас се събират 30-40 души, които ползват продукти на АкваСорс, и започвате да печелите около 300 евро месечно.

600 евро на месец
За да печелите по 600 евро на месец, трябва да усвоите още някои умения. Следвайки нашата ефективна система, продължавате да включвате хора и да помагате на бизнес партньорите си. След като трима от тях изградят мрежи от по 50 души, които ползват продукти, вашата мрежа вече наброява 200 души и повече. Доходите ви постепенно достигат и надхвърлят 600 евро на месец.
Като видят това, все повече хора от екипа ви започват да се стремят към същото. Сега започва истинският бизнес! Можете да умножавате резултатите си толкова, колкото решите.

Силата на удвояването работи за вас!
Сами избирате с какви темпове да развивате бизнеса. Но за да се разрасне той истински, трябва да задвижите силата на удвояването. Фокусирате се върху това всеки месец да привличате по един нов бизнес партньор, който да следва нашата ефективна бизнес система. Учите своите сътрудници да правят същото. Така времето започва да работи във ваша полза. Чрез силата на удвояването за една-две години може да изградите екип от над 4000 хиляди души и да печелите по 5 000, 10 000, 15 000 и повече лева на месец.

Заедно ще успеем
С АкваСорс може да имате собствен бизнес и приятели из цяла Европа. Няма значение от къде сте, на колко години сте, от кой пол сте, какво сте учили, какво работите. Още от първия месец може да започнете да печелите! Но дори успехът да не дойде веднага, времето работи за вас. Все повече хора търсят допълнителни доходи. Работата от дома освобождава време за семейството, а чрез интернет всички граници отпадат и можете да изградите глобален бизнес.

Помислете за това
Помислете какво наистина правите за вашето здраве? Как си представяте живота си след няколко години? Открили ли сте начин да осигурите семейството финансово си за цял живот? Струва ли ви се възможно в близко бъдеще да се пенсионирате като заможни хора с добро самочувствие? Времето лети и всеки от нас трябва да направи нещо по тези въпроси! АкваСорс определено може да се окаже разумно решение!

Изберете най-доброто за вас
Всеки знае, че не може да стане богат, ако цял живот работи за някой друг. Всеки знае, че за да успяваш в живота, трябва да имаш собствен бизнес. Повечето хора искат да започнат някакъв бизнес, но се страхуват, защото нямат толкова пари и време или не знаят как. Е, в случая е различно. За да успеем с АкваСорс, се иска само желание, готовност да се учим, работа и постоянство.
Кое е по-лесно за вас:
Да оставите нещата такива, каквито са били до сега?
Да започнете традиционен бизнес, като заложите всичките си спестявания и цялото си време, рискувайки да загубите?
Или да започнете достъпен бизнес от дома си с АкваСорс – лесно, удобно и без никакъв риск?

Искате ли да сте по-здрави? Копнеете ли за по-добър живот? Готови ли сте да се учите? Обичате ли да помагате на другите? Тогава – добре дошли в АкваСорс. При нас е хубаво. Заедно можем да сбъднем мечтите си!
Решението е ваше!
Избирайте мъдро, защото от вас зависи какъв живот ще имате!
За повече информация, моля, свържете се с човека, който ви е поканил на това представяне. Благодарим ви за интереса и ви желаем здраве, успех и свобода.


Е-мейл