OneCoin - бъдещето на плащанията

Според Световната банка днес над 40% от възрастните или общо над 2 милиарда хора по света са извън банковата система, което ограничава хората до бедност и ги обезсърчава. Това е огромен проблем от световен мащаб. От друга страна, трудните времена често вдъхновяват хората да са по-изобретателни в търсенето на нови и по-добри решения.

Във всички сфери на живота еволюцията е неизбежна.

Досегашната банкова система е разработена преди 60 години, но напоследък нови идеи и модерни технологии отварят вратата към финансова еволюция, която притежава силата да промени целия ни свят.

Парите, които използваме днес, се наричат фиатна валута. Терминът произлиза от латински (fiat - ще бъде, в смисъл на гаранция, обещание) и отначало идеята е била, че всяка банкнота или чек са били обезпечени със злато. Това обаче се промени през 70-те години на 20.век, когато правителството на САЩ прекрати пряката конвертируемост на американския долар в злато. Оттогава хартиените пари са просто един символ на доверието на хората в икономиката. Те нямат истинска стойност и просто се използват за разплащания в ежедневието

.истински и фиатни пари

С други думи, днешните хартиени пари са без златно покритие и постоянно се обезценяват. Нито една фиатна валута не е задържала стойността си през годините. Принципът е ясен – всеки път, когато Централната банка допечатва още и още банкноти, парите в джоба ни губят стойността си. Това се нарича инфлация.

Пследствията от многогодишната инфлация, претоварените пазари и безотговорното финансово управление бяха опустошителни и доведоха до световната финансова криза от 2008 г. Но тази криза беше също така начало на голяма финансова революция - създаването на криптовалутата, нов вид пари, само че в дигитална форма.

Ерата на криптовалутите започна

"Криптовалута" е все още нова концепция за много хора, но това нововъведение се превръща в общоприета форма на разплащане. Криптовалутата е нов вид дигитални пари, свързани с модерните Интернет технологии. Всяка криптовалута съдържа краен, предварително определен брой единици (на английски coins - монети, коини), заложени в процеса на създаването й. Веднъж създадени, монетите на криптовалутата остават точно толкова, колкото е казано, че са, и броят им не може да бъде увеличаван. По това тя съществено се отличава от хартиените пари, защото не позволява "допечатване" на още банкноти.

Криптовалутата е устойчива на инфлация, защото е основана на същия принцип като златото. Ценността на всяка криптовалута се определя от търсенето й, а предлагането е ограничено. Тя се поддържа от свръхмодерните нови технологии, използвани за добиване и размяна на криптовалута, които са в състояние да ни осигурят много по-бързи и сигурни разплащания и парични преводи без ограничения през Интернет по цял свят.

Много неща се случиха от началото на кризата (2008 г.) насам и около десетилетие по-късно криптовалутите започват да влияят на цялата световна икономика. Първата криптовалута, за която заговориха всички, е BitCoin. Например, сър Ричард Брансън в едно интервю за известна телевизия на въпроса "Мислите ли, че това е наистина валута? Валута, която би работила някога?" отговаря: "Мисля, че тя (BitCoin) вече работи и ще има и други валути като нея, може даже и по-добри."

По законите на САЩ криптовалутите се считат за стока, докато в ЕС са класифицирани като активи. Днес всички големи банки в света вече са осъзнали влиянието на този вид валути върху паричната ни система и търсят нови начини да използват криптовалутите и технологията, на която са базирани – т.нар. блокчейн, който може да промени не само паричната ни система, но и начина, по който функционира цялото ни съвременно общество.

global networkingМного хора не вярваха в Интернет преди 30 години, но днес 40% от населението е свързано в световната мрежа (през 1995 г. оо-малко от 1% от хората ги познаваха). Причината за успеха на интернет беше, че той е отворен за всички и всеки може мигновено да изпраща информация навсякъде по света.

Интернет е протокол (система от точно установени правила) за комуникация и обмяна на информация, докато блокчейн (буквално верига от блокове с данни) е протокол за размяна на ценности, при който всяка транзакция (плащане, размяна) се записва в блок с данни и този блок се добавя във веригата (chain - верига) от общите данни, описваща състоянието на плащанията в цялата система - например банка, Visa, MasterCard и т.н..

Блокчейнът е интернет протокола за размяна на ценности и ни дава възможността да разменяме всякакви ценности мигновено по целия свят. Технологията блокчейн, на която се основават криптовалутите, в момента се прилага в много сфери на обществото – фондови пазари, регистри на продажби, обработка на договори и разбира се, във финансовия сектор при разплащания и парични преводи (това са само няколко примера).

Новата ера във финансите, която сте на път да откриете, е второто поколение на интернет и блокчейна. Криптовалутите са бъдещето на разплащанията, което вече настъпва и е на път да революционизира днешната икономика.

криптовалутаНачалото бе поставено от Биткойн - криптовалута, която постигна невероятно увеличение в стойността си! От 2009 до края на 2013 година цента на един Биткойн нарасна от 0,1 до над 1100 щатски долара. Така отделни хора по целия свят направиха цели състояния. В същото време, мнозина пропуснаха тази възможност, защото нямаха достатъчно информация или поради всеобщия скептицизъм относно криптовалутите по това време.

Криптовалутите и този нов финансов пазар наистина притежават потенциала да създадат банкиране за 2-та милиарда хора, които по данни на Световната банка нямат достъп до банковата система. Това е един от най-новите и перспективни възникващи пазари, който може да свърже хората без банкиране към финансовата система само с помощта на смартфон. Потенциалът му се измерва в трилиони долари.

Така може да се избегнат и високите такси за посредници (от 7.7% до 29%) при международни парични преводи и транзакции, както и да се увеличи бързината им, и да се помогне на хората да подсигуряват активите си, и да увеличват капитала си в този изключително бързо разрастващ се пазар.

От въвеждането на първата криптовалута измина почти десетилетие и днес на пазара има много различни криптовалути, но има няколко неща, по които всички си приличат:

 • децентрализирани са, което разпилява пазарите и така не се приемат навсякъде.
 • предназначени са за хора със завидни познания за новите технологии, спекуланти или професионални трейдъри и борсови посредници.
 • разчитат на нестабилни външни фактори, което прави пазара нестабилен.
 • насочени са към публично търгуване на борси, което ги прави спекулативни, елитарни и недостъпни за преобладаващата маса от населението.
 • позволяват анонимни преводи, които са невъзможни за проследяване и по този начин са удобни инструменти за криминални дейности.

Всичко това затруднява интегрирането им в днешната икономическа система. Но въпреки тоива, пионерите на криптовалутите скоро показаха, че има предостатъчно възможности за подобрение в тази област. С постоянна разработка се отвори врата към много по-безопасни и лесни за употреба нови криптовалути.

OneCoin - бъдещето на плащанията

Dr. Ruja Ignatova Д-р Ружа ИгнатоваОснователят на OneCoin, д-р Ружа Игнатова, е българка с германско гражданство. Тя е магистър по икономика и доктор по право, и притежава солиден опит в сферата на финансите. Била е съдружник в MacКenzie, където е съветвала клиенти като Алианц, Юникредит и други големи финансови институции. Д-р Ружа е консултирала и други криптовалути, и бързо се утвърди като един от водещите експерти по темата. Известна е още като "Кралицата на криптовалутата".

Виждайки огромния потенциал на една нова, по-сигурна и по-достъпна криптовалута, д-р Ружа започна да създава подобрения за бъдещето, базирани на солидна стратегия за глобално развитие, достъпно за всеки чрез криптовалутата OneCoin.

Глобалното разпространение на обучителни материали на тема криптовалути и въвеждането на OneCoin започна през септември 2014 г. чрез принципа на членство само с покана. През първата година на работата оборотът на компанията достигна 1 милиард евро, а само три месеца по-късно той достигна 2 милиарда евро. В резултат на превъзходно лидерство, компанията вече достигна до милиони хора в над 195 страни по света.

През юни 2016 г. бе създадена OneLife - официалната компания, разпространяваща обучителните пакети по криптовалути и финанси. Членовете на OneLife, закупили такива обучителни материали, получават и промоционални жетони, които могат да бъдат използвани за добиване на OneCoin.

Какво прави OneCoin различна от останалите криптовалути?

 • OneCoin е създадена по начало да бъде централизирана, но не притежавана от правителство. Това дава възможността за контролиране на растежа и интеграция на OneCoin в съвременната парична система.
 • Основана е на бизнес стратегията да създаде силна марка и стабилен международен пазар без непостоянство.
 • Проследима и предпазена от специална политика „познавай клиента си“, която повдига криптовалутата до ново ниво на прозрачност.
 • OneCoin се фокусира главно върху обслужването на разплащания за стоки и услуги.
 • Постоянно се стреми да прилага нови функции и отворени платформи, на които притежателите могат да търгуват и използват монетите. Така пазарът се разраства и търсенето на тази криптовалута по целия свят се увеличава.
 • Лесно е за използване и е отворена за всеки. Не се нуждаете от скъпо оборудване, специални знания в областта на търговията. Това е просто масовата криптовалута за всички.
 • На всички членове се предлага обучение, което им позволява да взимат добре информирани решения и да получат финансова грамотност.

OneCoin създава нов глобален стандарт чрез уникалната си процедура „познавай клиента си“, която е вградена в блокчейна и по този начин достига високо ниво на сигурност и прозрачност. Това е мощна процедура, която прокарва пътя на OneCoin да бъде първата криптовалута на глобалната икономика. Поне това е целта.

OneCoin - присъединете се към бъдещето!

OneCoin наистина държи ключа, с който може да се помогне на тепърва развиващите се държави да опознаят технологиите и да получат мигновен достъп до криптовалути и банкиране чрез тях.Така дори хората в най-изоставащите райони на света могат само с помощта на евтин смартфон да се възползват от същите възможности, с които разполагат хората в развитите страни.

Докато повечето криптовалути са основани на спекулация на борсови пазари, OneCoin се концентрира преди всичко върху обслужване на търговията със стоки и услуги. Затова ценността на тази криптовалута ще зависи от търсенето и предлагането. Колкото повече се използва, толкова повече ще расте стойността й.

Според първите прогнози от 2014 г., цента на всеки OneCoin след една година трябваше да достигне 5 евро. Обаче след 10 месеца цената надхвърли първоначалните прогнози и достигна 5.65 евро. Към септември 2016 г цената е вече около 7 евро.

Очаква се ново покачване на стойността на OneCoin в близките няколко години, благодарение на постоянно нарастващия брой добиващи я и големия брой компании, готови да приемат плащания с тази криптовалута за да могат да предлагат продуктите и услугите си на милионите собственици на OneCoin. Така сферата на нейната приложимост ще се разширява все повече и повече. Това не е обещание или гаранция, но историята на OneCoin досега прави бъдещето дори по-вълнуващо. OneCoin ще донесе много ползи на цялото модерно общество и бъдещите поколения.

прогноза за OneCoin

Благодарение на огромния си растеж компанията вече разполага с възможности не само да дава повече на членовете си, но и да се посвети на благотворителност. Фондацията OneWorld е активна в няколко държави. Чрез нея компаниите от мрежата OneLife и нейните индивидуални членове постоянно даряват пари на деца и им помагат да постигнат пълния си потенциал чрез обучение и дълготрайна подкрепа.

Какво създава ценността на OneCoin?

За да задоволи нуждите на масовия пазар, OneCoin ще добие общо 120 милиарда монети, а блокчейнът му е толкова ефикасен, че позволява изключително бързи транзакции (при това повече, отколкото при Visa и MasterCard, взети заедно).

Постоянно растяща мрежа, която създава силна марка, в комбинация с нарастващ брой търговци, които искат да получат достъп до милионите притежатели на OneCoin, и непрекъснато разширяваща се сфера на приложение са факторите, които определят стойността на тази криптовалута.

Когато OneCoinизлезе на фондовите борси и стане публично достъпна компания, пазарът ще е вече налице, а повишаването на стойността най-вероятно ще бъде факт.

Как да започнете да инвестирате в OneCoin?

OneCoin е социална, глобална и лесна за използване чрез мрежата OneLife. За да започнете да добивате OneCoin, трябва да се присъедините към мрежата OneLife. Така ще получите първокласно финансово образование, което ще ви помогне да станете информирани добиващ.

За да започнете да инвестирате в OneCoin, моля следвайте този линк!

Светна ли ви лампата?Образователните пакети са разделени на седем различни нива. Започват от 140 евро и достигат до 27530 евро. Всеки пакет предлага различно ниво на обучение по финанси, търговия и криптовалути. За всяко ниво на обучение получавате определен брой промоционални жетони, а в зависимост от пакета допълнително имате право на един или повече сплитове (разделяния). Всеки сплит удвоява броя на жетоните ви и след това може да ги използвате за добиване на още монети. След като жетоните ви се удвоят, можете да ги насочите към добиване на монети само с няколко натискания на мишката за да започнете да добивате собствени OneCoin монети.

Мрежата OneLife също така предлага много печеливши комбинации от различните образователни пакети. Те ви позволяват достъп до автоматично добиване, така че да можете да започнете добива веднага, без да се наложи да чакате разделянето. Освен автоматичния добив, тези стратегически комбинации могат да ви предоставят допълнителни сплитове на жетоните и следователно още повече монети.

Освен образователните пакети, OneLife представи неотдавна и първия си физически продукт, с който членовете могат лесно да достъпват онлайн пазарите – OneTablet, мобилно смарт устройство, което може да се използва ежедневно и притежава потенциала да подобри бизнес дейностите на членовете на мрежата OneLife – обучението, търговията и развиването на мрежата.

Интернет и социалните медии днес притежават огромна сила

Влиянието им е всъстояние да променя почти всеки пазар. Нещо повече, онова, което вчера е било актуално, днес може да бъде изместено от това, чието време настъпва. Парите и валутите не са изключение.Може би засега предпочитате да плащате в брой, но утре ще премнете на плащане чрез карта, а не след сълго - с криптовалута. Тази криптовалута като нищо може да се окаже OneCoin!

Помните ли Netscape и Yahoo? Интернет търсачките, които бързо бяха забравени, след като гигантът Google превзе целия пазар и предостави лесен за използване и много по-съвършен софтуер. Помните ли MySpace? Социалната мрежа, която бързо беше забравена, след като Facebook превзецелия пазар. Нито един от тези гиганти не използва реклама, за да се свърже с хората. Растежа на тези компании се дължи на доверие, резултати и най-мощния от всички елементи – доволни клиенти и лични препоръки. Същото явление, което се вижда и при OneCoin в момента.

Възможността OneCoinСега пред вас стои мощна и прозрачна възможност – можете да се присъедините към милионите добиващи и търговци, да изкарвате собствени монети, да разширите портфолиото си, за да се подготвите за бъдещето, което вече настъпва. С тази информация можете да бъдете начело на новата ера в един нов пазар, който е на път да промени глобалната икономика.

Вземането на решения се основава на информацията, а вие можете да се възползвате от нея. Ако имате въпроси, не се колебайте, а попитайте човека, който ви насочи към този видеоклип.

И помнете, въпросът не е дали криптовалутите ще повлияят на бъдещата икономика, а дали вие сте готови за новата ера, която е пред нас! Ако сте готови, постарайте се да се включите в тази финансова революция и станете част от най-бързо развиваща се криптовалута на света – OneCoin.

За да започнете да инвестирате в OneCoin, моля следвайте този линк!

Защо да се включите точно сега?

Предстои едно извънредно учетворяване (супер сплит) на всички жетони, които още не са в процес на добиване на монети. То се дава като бонус от фирмата на всички, които са си закупили образователни пакети след 1 октомври 2016 г като благодарност затова, че подкрепят фирмата в ранния етап на развитието й.

Разбира се, можете да се включите само със 140 евро за да се пробвате, но ще имате много по-малка полза и затова няма да описваме този пакет - ще кажем само, че той е за бедни хора или хора, които мислят твърде на дребно. В него няма чак толкова знания, че да разберете до нужната степен какво можете да направите, за да умножите парите си. Все пак, и с него може да започнете, ако не можете да си позволите по-голям пакет (но след време ще съжалявате, че не сте инвестирали повече).

OneCoin ТрейдърПрепоръчвваме ви да закупите поне образователния пакет от 580 евро, който включва много повече жетони (5500 вместо 1100 жетона) и много по-подробно обучение в OneAcademy от онова, което бихте получили за 140 евро.

След като си закупите този пакет, изчакайте извънредния сплит и ще имате вече 4 по 5500 или 22 000 жетона. Пуснете ги да добиват монети. Засега за добиването на една монета са нужни 70 жетона, с тенденция да се увеличават. Разделяме 22 000 жетона на 70 и получаваме около 314 монети.Цената на една монета OneCoin към ноември 2016 е 6.95 евро, с тенденция да се покачва и много скоро ще достигне 7 евро. Умножавате 314 по 7 и излиза, че до края на годината вашите пари от 550 евро ще станат почти 2200 евро!

Можете постепенно да ги обмените за евро на вътрешната борса OneExchange, но съветът ни е да ги оставите в сметката си поне за година - дотогава цената на една монета със сигурност ще бъде над 10, а може би и 15 евро. Така парите ви може да се удвоят още веднъж и да станат между 4000 и 5000 евро.

За да започнете да инвестирате в OneCoin, моля следвайте този линк!

Ако сте по-смели, закупете си по-голям пакет - напоример, Pro Trader (1130 евро, 11 000 жетона(, Executive Trader (3330 евро, 33 000 жетона) или повече - въпрос на това, колко пари можете да инвестирате. Тогава имате право и на повече сплитове. Освен това, ще получите по-големи образователни пакети в OneAcademy и ще подобрите повече своята фиансова грамотност.

Колкото повече инвестирате, толкова повече може да спечелите. Ако решит да закупите по-голям пакет (или пакет от 110 € плюс 550 € плюс 30 € за активиране), умножете жетоните първо по четири (супер сплит), после още по две (понеже при по-големите пакети след супер сплита имате право на още един сплит), после ги разделете на 70 и ги умножете по 7, за да видите с колко евро ще разполагате, ако ви хрумне безумната идея да си ги изтеглите, докато монетите са все още евтини. После ги умножете по две или три, за да изпъдите тази идея от главата си и да ги задържите, докато си вдигнат цената.

Пример:

След като преминете обучението си, ще получите достъп до борсата OneExchange, където може да търгувате с монети и жетони и да ги увеличите още повече, както и до OneForex, където ще можете да залагате монетите си за да печелите от разликите в курсовете на световните валути.

Сър Ричард БрансънРазбира се, всяка инвестиция е свързана с риск и печалбите не може да се гарантират, но едно е сигурно - вкусите ли от знанията по финаси и криптовалута на OneAcademy, животът ви ще се обогати повече, отколкото някога сте предполагали.

Когато вече сте част от OneLife мрежата, можете да каните свои познати и да им продавате образователни пакети (заедно с промоционални жетони) и да печелите 10% комисион от закупените пакети. Така скоро инвестицията ви ще се изплати напълно, а монетоте си оставете за по-късно, когато стойността им нарасне много повече.

За повече информация се обадете на телефоните от меню Контакти. Пожелаваме ви успех в инвестирането и изучаването на криптовалутите. Без съмнение, те са настъпващото бъдеще на плащанията по света и който пръв ги изучи и започне да ги прилага, ще има от това нечувани предимства.

За да започнете да инвестирате в OneCoin, моля следвайте този линк!


Е-мейл