Курсът за координатори (интензивен курс "Финансова грамотност за напреднали") се провежда в събота и неделя от 10 до 16 ч. в офиса на "Анхира" ЕООД при набиране на желаещи (поне 6 души). Завършилите го получават сертификат за финансова грамотност и могат да се явят на безплатен изпит за координатори в едномесечен срок, за да получат диплома за координатор и съответните права.

Напомняме ви, че за да се включите в курс за координатори, трябва да сте членове на Кешфлоу клуб и да сте завършили начален курс "Основи на финансовата грамотност" - поредица от 3 семинара с 2 игри. Ако не отговаряте на това условие, можете да довършите началния курс в някой Кешфлоу клуб.

Таксата за участие в курс за координатори е 90 лв. (без ДДС) и се заплаща предварително. За да покажат, че се отнасят сериозно към своята бъдеща дейност, кандидат-курсистите трябва да закупят т.нар. Кешфлоу Комплект - игра "Потоци Пари 101" и книги от поредицата "Съветите на Богатия татко".

Цената на Кешфлоу комплекта е супер изгодна и е валидна само за кандидат-координаторите. Така те разполагат с образователните продукти на школата, когато започнат дейността си, и веднага могат да спечелят. На тел. 02-8629249 можете да разберете точната цена на Кешфлоу комплекта за момента (в зависимост от новоиздадените книги).

Препоръчваме на кандидатите доставка на Кешфлоу комплекта до домовете им. Това е най-удобният вариант, с цел да ви спестим носенето на тежки пакети на ръка. Освен това, при получаването му можете да заплатите и таксата за участие в курса. Другият вариант за плащане е банков превод или пощенски запис.

Ако ви трябва фактура, можете да я получите на самия курс. За да пестим вашето време, молим да ни изпратите данните си предварително, за да подготвим фактурите навреме.

Ако ви трябва хотел за нощуване в София, предлагаме ви Хотел-ресторант "Диана 3" - ул. Тинтява 29
тел. за резервации - 8622996 и 8624901
Цена: стая без телевизор - 20 лв, с телевизор - 35 лв.
Предимство: съвсем близо до мястото на курса - 10 мин. пеша.

За повече информация: Емил Найденов, тел. 0888 920484