7 урока по 7 минути, от които ще научите:

  1. Как да приемете изобилието, което ви заобикаля, и да се освободите от моделите на оскъдица, на които подсъзнателно сте робували цял живот, и които без да знаете ви пречат да станете богати и щастливи.
  2. Що е то финансова грамотност, защо не се учи в училищата и какво отношение има тя към вашето финансово благополучие, към възпитанието на вашите деца и към процъфтяването на вашето семейство.
  3. Откъде идват и къде отиват парите на бедните, средната класа и богатите - приходи и разходи, активи и пасиви, финансов отчет и парични потоци - и как да управлявате грамотно парите си, вместо те - вас.
  4. Как да мислите и действате като богати хора, да ползвате лостове и чрез принципа на умножаването да откривате възможности за печалба там, където преди това сте виждали само проблеми.
  5. Трите плана за вашите пари - сигурност, комфорт и богатстрво, и как да ги реализирате, даже и с малка заплата, прилагайки прости и доказани методи, с помощта на които ще ставате все по-богати - гарантирано!
  6. Как да изградите свой бизнес от дома си, без никакъв риск, даже и ако нямате опит, с наша помощ - бизнес, който всеки месец да ви носи четирицифрени доходи, и който можете да споделите с хората, които обичате
  7. Вълшебната игра "Потоци пари", защо колкото повече я играете, толкова по-богати ставате, и как тя може да преобрази представите ви за живота и парите, и да ви направи богати и свободни само след 12 участия в нея.

За да получите тези ценни уроци по финансова грамотност, просто попълнете своите има, фамилия и e-mail адрес във формата отляво и кликнете бутона "Абониране". Веднага след това ще бъдете препратени на страница, където ще получите указания за активиране на абонамента си и няколко много интересни предложения.