Кешфлоу клубове: финансова грамотност и шанс за всички

Кешфлоу клубовете са неформални сдружения, в които могат да участват всички желаещи. Ние вярваме, че всеки човек - млад или стар, богат или беден, образован или не - може да спечели от участието си в нашите клубове. Това е много важно във връзка с постъпването на България в Европейския Съюз, защото ще ви научи да управлявате парите си грамотно и да станете финансово независими в условията на огромната конкуренция и стократно по-големия свободен пазар.

Семинари и курсове по финансова грамотност.
Ръководят се от координатор и в тях участват не повече от 6 души или 6 двойки (защото в малки групи се учи най-добре).
Семинарите включват лекция и участие в играта "Потоци пари 101".
Курсовете включват поредици от семинари за начинаещи и напреднали. На завършилите курс за напреднали се издават свидетелства. Висшето ниво на обучение е в курса за координатори - след като завършите и него, имате право да изпити можете да станете координатори и да откриете свои Кешфлоу клубове.

Най-близкия до вас клуб можете да видите тук.

Членство в Кешфлоу клуб
Ако сте участвали в платен семинар по финансова грамотност, можете да станете член на съответния клуб. Членството струва 5 лв. на година и не е свързано с никакви задължения. Получавате клубна карта, която ви дава право:
- да купувате продукти и услуги от Координатора си с отстъпка.
- да участвате в семинари по финансова грамотност с намаление.
- да се кандидатирате за координатори.
Таксите за участие в семинари и цените на нашите продукти вижте тук.

На клубните членове се предлага възможност за започване на собствен бизнес с европейската компания "АкваСорс", съвместим с останалите им ангажименти, както и обучение и помощ при изграждането му. Ако вече развивате такъв бизнес, в клуба може да намерите нови сътрудници. Можете да се запознаете с бизнеса, който предлагаме, тук.

Благодарим ви за това, че сте решили да потърсите финансова свобода и да помогнете на други хора да я намерят чрез нашите клубове. Желаем ви здраве и успех!


Е-мейл