Робърт Кийосаки за играта "Потоци пари" (Ca$hflow-101)

Ако сте готови да научите как да се сдобиете с пасивен доход и портфейл от ценни инвестиции, “Потоци пари” може да е много важна първа стъпка. През 1996, след като станах финансово независим, започнах да търся начини да науча хората на това, което ме беше научил моят Богат Татко. Само чрез четене не става. Не можеш да се научиш да караш колело, като прочетеш книга за това. Като се замисля, Богатият Татко ме научи чрез тренировки. Затова създадох тренировъчни игри. Според мен, те са най-добрият начин да изучиш сложните теми.

Парите имат силата както да ви направят техен роб, така и да ви направят свободен човек. Играта “Потоци пари 101” е създадена, за да научи хората как да овладеят парите си да повишат финансовата си интелигентност. Първият път играта може да ви отнеме много време и да ви се стори трудна, но ви уверяваме, че колкото повече играете, толкова повече ще учите и толкова по-скоро ще можете да излезете от омагьосания кръг и да поемете пътя към своята свобода!

На хората, желаещи да усвоят основните финансови умения, препоръчваме да играят играта "Потоци пари 101" поне 6 до 12 пъти. Едва след това ще започнете да разбирате основите на инвестиционния анализ...

Предпочитам да използвам игри като средство за обучение в инвеститорски умения, тъй като в процеса на обучение играта дава възможност за повече действие от лекцията. За да усвоим някои неща, е нужно да действаме. Именно игрите осигуряват тази възможност. По този повод има един стар афоризъм: “Чувам и забравям. Гледам и запомням. Правя и разбирам.” Вместо страх и съмнения, играчите започват да виждат възможности, оставали досега невидими за тях, само защото разбирането им нараства с всяка следваща игра.”

Ако закупите играта и не я играете, тя излиза много скъпа.
Ако я изиграете поне 6 пъти, ще видите, че тя е безценна!


Е-мейл