7 принципа на пасивното богатство

Нека да видим какво казва Том Ууд:

Чували сте да казват: "Парите не са всичко". Да, така е - нужни са ни също така свобода и време! За какво са ни огромни доходи, ако нямаме време? И за какво ни е времето без доходи? Озовавал съм се и в двете ситуации, затова знам от собствен опит.

Винаги съм работил здраво. Започнах на тринайсетгодишна възраст. Получавах по 1.75$ на час и се мислех за богат. Но въпреки това трябваше да пестя цяло лято, за да събера за скейтборд. Струва ми се, че именно тогава ми се прииска да стана милионер. И ако искам да го постигна, ще трябва да получавам малко повече от 1.75$ на час.

Затова на следващата година смених работата си. Продължавах да работя усилено и да редувам различни професии - продавач на захарен памук и чипс, барман, камериер, фабричен работник, технически аналитик, бизнес аналитик, консултант по мениджмънт на международно ниво, предприемач. Ще помислите, че вече бях постигнал целта си... Нищо подобно.

Бях имал и шестцифрени доходи без капчица лично време /като консултант по мениджмънт и собственик на бизнес/, и никакви доходи и всичкото време на света /повечето от нас са били там поне веднъж в живота си/. Мразех и двете положения, но не знаех как да ги променя.

Беше невероятно обезкуражаващо да живееш в Бостън и да отидеш през февруари във Форт Лодърдейл, Флорида. Нямаше как да не се запиташ при вида на всички вили и яхти: "Какво правят тези хора? Как успяват да си правят кефа всеки ден, а аз се задъхвам?"

Това продължи, докато научих принципите, които сега ще споделя с вас. Всеки би могъл да се порадва на резултатите им, стига само 1). да знае какво да прави, и 2). да притежава достатъчно емоционална твърдост да го доведе до край.

Пасивното богатство не разменя време за пари. Не ни принуждава да се надбягваме с часовника. Не го интересува къде сме. Не ни преценява по вида. То идва, независимо дали го желаем. И е мощно. И означава свобода. Време е да овладеете седемте принципа, стоящи зад ВСЯКА система за пасивно богатство.

Как да започнете?

Принципите са чудесно нещо, но имате нужда от план. Както може би знаете, Интернет вдъхна нов живот и даде нова сила на мрежовия маркетинг.

Ние разработихме професионална система, която позволява на всеки да изгради бизнес в мрежовия маркетинг както с помощта на познатите си, така и по Интернет. Свържете се с човека, който ви е насочил към този сайт, за да разберете как и вие можете да придобиете богатството, което заслужавате!


Е-мейл