Що е финансова свобода и има ли тя почва и у нас?

Свободният човек е здрав, има достатъчно пари и достатъчно свободно време, за да живее. Той има право на избор какво и колко да работи и на какво да посвети живота си.

Здравето е най-голямото богатство и най-важният ни актив, в който трябва да инвестираме. При това – преди да сме го загубили! Уви – твърде често даваме повече пари за поддържане на колата си, отколкото за нуждите на тялото и душата си! Учудващо много хора не знаят даже къде се намира, да кажем, слезката или тимусната им жлеза, а камо ли как да подобрят здравето си (ако това не се отнася за вас – извинявайте).

Финансова свобода означава да имате толкова пари, колкото са ви нужни за да живеете така, както искате. Не че парите правят хората щастливи; но пък липсата им е свързана с много неприятности и проблеми. Затова изберете изобилието – а ако печелите прекалено много пари и не знаете какво да ги правите, дайте ги на някого (например на този човек)!

За да печелите повече, трябва да учите повече – това е желязно правило без изключения. Не става въпрос за учене във ВУЗ – то не винаги помага. Предлагаме ви нещо много по-интересно и полезно – финансово ограмотяване, което в крайна сметка може да ви донесе финансова свобода.

Свобода откъм време означава да печелите парите си независимо от това, работите ли или не. Само след като сте освободили времето си, можете да правите наистина това, за което сте дошли на тази земя. Не е задължително всеки ден да ходите на работа и продавате живота си на безценица, за да свързвате двата края! Използвайте принципа на лоста! Ще ви помогнем да започнете собствен бизнес, който може да ви донесе значителни доходи, а после и да ви даде много свободно време. Включете се в нашия екип, развийте своя бизнес, а после инвестирайте спечеленото и си купете свобода!


Е-мейл